Team Member

Ellie Baxter

Business Coacher
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequatm, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt xplicabo.

About Teaching

Skills

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut.

Graphic Design 85%
HTML & CSS3 50%
Web Design 45%
Wordpress 70%

Trusted By

Amikor Nórával először találkoztam nagyon nehéz helyzetben volt a csapatom és én magam is. Észre sem vettem hogyan, de olyan felismerésekre vezetett rá, amik teljesen megváltoztatták a vezetői szerepemhez való hozzáállást és az óta nemcsak a saját közvetlen vezetőm, de az ő felettesei is elismerőleg nyilatkoztak a csapatom megváltozott teljesítményéről és az én fejlődésemről. Emellett, bár ez nyilván nem szakmai szempont, de nekem talán még fontosabb, hogy Nórában egy igazán különlegesen értékes embert ismertem meg. Nagyon szerencsésnek tartom magam, hogy vele dolgozhattam együtt. Köszönök mindent!

B. Á.

CDD Team Lead

Nórával a közös munka minden percét élveztem és lelkesen készültem minden meetingre. 10 alkalmunk után visszacsatolást nyertem, hogy igazából a gondolkodásunk befolyásolja a hozzáállásunkat, és hogy hogyan éljük meg az utat az eredményig. Munkámból eredően sok különböző business partnerrel szükséges napi szinten kommunikálnom, azonban a coaching folyamat alatt szerzett technikákkal és tapasztalatokkal ma már magabiztosan, rutinosan kezelem a
legnehezebb helyzeteket is. Mindezek mellett a csapatom vezetőjeként konstruktív visszajelzésekkel és coaching kérdezés technikákkal támogatom a kollégáim célkitűzéseit és önfejlesztését, melynek eredménye néha hihetetlen számomra, de szuperül működik. Még egyszer nagyon köszönöm a professzionalizmusod és azt az empátiát, bizalmat, amit kaptam Tőled. Várom a következő lehetőséget, hogy újra együtt dolgozhassunk.

Sz. I.

Team Lead

A Nórával való közös munka sok dologra ráébresztett magammal és másokkal kapcsolatban: például arra, mennyire másként gondolkozik és érez minden ember, de ennek ellenére mindenkivel meg lehet találni a közös hangot. Vagy például arra, hogy konfliktushelyzetekben meddig terjed az én felelősségem, mire van ráhatásom, és mi az, amire nincs. Beszélgetéseink rengeteget segítettek abban, hogy elfogadjam magam olyannak, amilyen vagyok, és saját magam legjobb verziója akarjak lenni, ne pedig más vélt vagy valós elvárásainak akarjak megfelelni. A coaching folyamat során olyan elméleti tudásra, technikákra is szert tettem, amelyeket újra elő tudok venni, és ezek segítségével asszertíven tudom a saját és csapattársaim érdekeit képviselni. Összességében sokkal magabiztosabbnak érzem magam, tisztában vagyok értékeimmel, és azzal is, miben érdemes fejlődnöm, hogy céljaimat elérjem.

K.F.

Group Reporting Subject Matter Expert