Image Alt

Rólam

Bemutatkozás

Vezető coachként az üzleti élet szereplőinek célorientált, egyénre szabott fejlesztésével foglalkozom. Külföldi nagyvállalatoknál, KKV szektorban, valamint startup vállalatoknál szerzett tapasztalattal, HR diplomával rendelkező, szervezet- és vezetőfejlesztő vagyok. Tudásomat folyamatosan szélesítem, mind az egyén, mind pedig a csapat fejlesztéséhez, számtalan módszertannal, struktúrával, valamint tapasztalataimat felhasználva, saját módszerekkel, általam kidolgozott fejlesztő feladatokkal dolgozom.

Szolgáltatásaim

Összhangban a szervezet elvárásaival, hosszú távú megoldásokat nyújtok vállalati vezetőknek, különböző szinteken lévő munkavállalók fejlesztésére. Tapasztalataim szerint, az elkötelezett vezetőkben és a munkavállalókban, sokkal több lehetőség és képesség rejlik, mint amikkel élnek munkájuk során. Munkámmal segítem a folyamatos fejlődést, a pozitív és megoldásorientált gondolkodást, a lojalitás és az együttműködés iránti elkötelezettséget.

Hatékonyságnövelés, szervezeti együttműködés erősítése.

A vezetői képesség fejleszthető. Együttműködés, nyitottság → eredmény

Tudj meg többet a hatékony vezetői csapatok titkáról.

Motiváció: Az emberi lóerő a vállalatnál

Tapasztalat sem kell hozzá, hogy tudjam, nem egy telefonbeszélgetés, vagy egy online meeting, hanem kölcsönös bizalomra és tiszteletre épülő, személyes támogatói kapcsolat képezi az együttműködés alapját.

Nincs sem általános, sablonos módszer, sem bevett coaching séma, az adott egyénhez/szervezethez igazodik a megközelítés módja. Abban vagyok elkötelezett, hogy változást, átalakulást idézzek elő ez az egyetlen cél.

Ennek köszönhetően ügyfeleimmel eredményes és hatékony folyamatot zárhatunk.

1760

Óra coaching

146

Ügyfél

9

Év tapasztalat

Tanulmányok

2022-2023 Szervezetfejlesztési Tanácsadó és Team coach – Legacy Kft

2019 Motivational Maps Licenced Practitioner – VIP Coaching Center

2019 Csoportdinamika tréning – Indynamics Consulting

2018-2019 Team és csoportos coach képzés – Indynamics Consulting

2017 Mindfulness és stresszkezelés tréning – Novák Ágnes

2016 Tranzakcióanalízis tréning, Asszertív Kommunikáció – Novák Ágnes

2015 Mediátor (speciális gazdasági, válási, párkapcsolati terület) – Umathum Mediátor Akadémia

2014-2015 Business Coach, Life Coach – Sämling-Legacy Solution Consulting (ICF akkreditált képzés)

2001-2004 Személyügyi szervező – Pécsi Tudomány Egyetem

Tagja vagyok

 • Magyarországi Coach-Szervezetek Szövetségének
 • Coach Szalonnak
 • International Coach Federation-nek
Testimonials.
I.D.
HVC Team Leader

Nóri is a really trustable couch with humanity, sense of humor and  huge commitment. Her optimistic personality mixed with her experience helped me out to reach my goals and organize my work balance to being enjoyable. Based on my experience she was really helping me to make my life easier in my workplace despite of the difficulties. She could stay objective and gave me really useful advise. Thank you for your reliability.

Dr. Cs. Z.
HR business partner, ELMŰ Nyrt.

Első benyomásom Nóráról az volt, hogy határozott, temperamentumos személyiség. A folyamat során ez azzal egészült ki, hogy empatikus, őszinte, kiváló memóriája van és kiemelkedő a lényegrelátó képessége. Felkészült, jókor és jól kérdez, kézben tartja az irányítást és sikerorientált. Örömmel dolgoztam vele, egyértelműen sikeresnek ítéltem a közös munkánkat.

Á.A.
Senior SOP Analyst, British Petrol

Amikor Nórával elkezdtük a közös munkát, voltak kétségeim a coachinggal mint módszerrel illetve azzal kapcsolatban, hogy 10-szer egy óra alatt lehet-e érdemi fejlődést, változást elérni. Lehet. Nóra személyében egy önazonos, rendkívül empatikus, szakmailag felkészült coach-ot ismertem meg. Segítségével fejlődött az önismeretem, és konkrét, jól használható eszközökkel gazdagodtam konfliktusmegoldás, asszertív kommunikáció és a másik fél főbb személyiségjegyeinek felismerése terén, amiket mind a szakmai, mind a privát életemben tudok kamatoztatni.

Sz.Sz.
Retail Support Team Leader, Germany

Nóri nagyon jó kérdéseket tett fel, amin olykor elakadtam, mert nehéz volt rá válaszolni, de ezek kellettek ahhoz hogy felismerjem a helyes irányt. Nórinak is köszönhetően sokkal jobban élvezem a munkámat, sokkal szervezettebbek a mindennapjaim, nem okoz gondot nyomás alatt megfelelően priorizálni és a feladatra koncentrálni, hogy minden határidőre meglegyen. Nem utolsó sorban az önbizalmamnak is nagyon jót tett a folyamat, hisz tudom már, hogy komplexebb feladatokat is el tudok végezni, mint gondoltam.

B.Cs.
Fejlesztési Igazgató, Koelner Hungaria kft.

Minden vezető tudja, hogy különböző lehetőségek és tartalékok rejtőznek minden munkaerőben. …hogy mekkora, az szakértő kezek nélkül csak nehezen és lassan fog felszínre kerülni. Nóri sokat segített, hogy ez ne egy elásott kincs maradjon.

B. Á.
CDD Team Lead

Amikor Nórával először találkoztam nagyon nehéz helyzetben volt a csapatom és én magam is. Észre sem vettem hogyan, de olyan felismerésekre vezetett rá, amik teljesen megváltoztatták a vezetői szerepemhez való hozzáállást és az óta nemcsak a saját közvetlen vezetőm, de az ő felettesei is elismerőleg nyilatkoztak a csapatom megváltozott teljesítményéről és az én fejlődésemről. Emellett, bár ez nyilván nem szakmai szempont, de nekem talán még fontosabb, hogy Nórában egy igazán különlegesen értékes embert ismertem meg. Nagyon szerencsésnek tartom magam, hogy vele dolgozhattam együtt. Köszönök mindent!

K.F.
Group Reporting Subject Matter Expert

A Nórával való közös munka sok dologra ráébresztett magammal és másokkal kapcsolatban: például arra, mennyire másként gondolkozik és érez minden ember, de ennek ellenére mindenkivel meg lehet találni a közös hangot. Vagy például arra, hogy konfliktushelyzetekben meddig terjed az én felelősségem, mire van ráhatásom, és mi az, amire nincs. Beszélgetéseink rengeteget segítettek abban, hogy elfogadjam magam olyannak, amilyen vagyok, és saját magam legjobb verziója akarjak lenni, ne pedig más vélt vagy valós elvárásainak akarjak megfelelni. A coaching folyamat során olyan elméleti tudásra, technikákra is szert tettem, amelyeket újra elő tudok venni, és ezek segítségével asszertíven tudom a saját és csapattársaim érdekeit képviselni. Összességében sokkal magabiztosabbnak érzem magam, tisztában vagyok értékeimmel, és azzal is, miben érdemes fejlődnöm, hogy céljaimat elérjem.

Kérdése van?.

  a

  Everlead Theme.

  457 BigBlue Street, NY 10013
  (315) 5512-2579
  everlead@mikado.com