Charlie Mills

Business Coacher
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequatm, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt xplicabo.

About Teaching

Skills

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut.

Graphic Design 85%
HTML & CSS3 50%
Web Design 45%
Wordpress 70%

Trusted By

Első benyomásom Nóráról az volt, hogy határozott, temperamentumos személyiség. A folyamat során ez azzal egészült ki, hogy empatikus, őszinte, kiváló memóriája van és kiemelkedő a lényegrelátó
képessége. Felkészült, jókor és jól kérdez, kézben tartja az irányítást és sikerorientált. Örömmel dolgoztam vele, egyértelműen sikeresnek ítéltem a közös munkánkat.

Dr. Cs. Z.

HR business partner, ELMŰ Nyrt.

Amikor Nórával elkezdtük a közös munkát, voltak kétségeim a coachinggal mint módszerrel illetve azzal kapcsolatban, hogy 10-szer egy óra alatt lehet-e érdemi fejlődést, változást elérni. Lehet. Nóra személyében egy önazonos, rendkívül empatikus, szakmailag felkészült coach-ot ismertem meg. Segítségével fejlődött az önismeretem, és konkrét, jól használható eszközökkel gazdagodtam konfliktusmegoldás, asszertív kommunikáció és a másik fél főbb személyiségjegyeinek felismerése terén, amiket mind a szakmai, mind a privát életemben tudok kamatoztatni.“

Á.A.

Senior SOP Analyst, British Petrol

Nóri nagyon jó kérdéseket tett fel, amin olykor elakadtam, mert nehéz volt rá válaszolni, de ezek kellettek ahhoz hogy felismerjem a helyes irányt. Nórinak is köszönhetően sokkal jobban élvezem a munkámat, sokkal szervezettebbek a mindennapjaim, nem okoz gondot nyomás alatt megfelelően priorizálni és a feladatra koncentrálni, hogy minden határidőre meglegyen. Nem utolsó sorban az önbizalmamnak is nagyon jót tett a folyamat, hisz tudom már, hogy komplexebb feladatokat is el tudok végezni, mint gondoltam.

Sz.Sz.

Retail Support Team Leader, Germany
a

Everlead Theme.

457 BigBlue Street, NY 10013
(315) 5512-2579
everlead@mikado.com

    User registration

    You don't have permission to register

    Reset Password