Image Alt

Team coaching

Tudj meg többet a hatékony vezetői csapatok titkáról.

A team coaching, diagnózison alapuló tervszerű, tudatos beavatkozás amit erős partneri attitűd kísér. Cél, a csapat együttes hatékonyságának növelése.

A (felső)vezetői teamben szoros az egymásrautaltság, az ő csapatműködésük leképezi az egész rendszer működését.

A hatékonyan működő csapatban a célok mindenki számára világosak , a tagok elköteleződnek mellette és összehangolják egyéni céljaikkal. Képesek jó színvonalú és megfelelő eredményességre . Nyíltan (játszmamentesen) kommunikálnak, felvállalják a véleménykülönbségeket, építő vitákat kezdeményeznek . A csapatkohézió erős és képesek feltárni az együttműködést gátló tényezőket és proaktívan megoldani azokat . Az eltérő egyéni erősségek jól kihasználhatók, az információs bázis szélessé válik. A team kreativitása a bizalom és biztonság miatt szerteágazóbb.

Hatalmas energiákat von el az eredményes munkától, a mentális és az emocionális feszültség . A team coaching során, a feszültségek feloldásával, a felszabaduló energia egy konstruktív, produktív mederbe tereli a csapatot. A folyamat során nem csak a megfogalmazott célt tartjuk fókuszban, hanem figyeljük a csapatdinamkát, a mintázatokat és az elakadásokat is feloldjuk miközben a csapat saját magáról is tanul.

Képessé tesszük a csapatot a leghatékonyabb működésre.

Kérdése van?

    a

    Everlead Theme.

    457 BigBlue Street, NY 10013
    (315) 5512-2579
    everlead@mikado.com